Instal Construct General Iasi - Numarul 1 in instalatii
0232.240.182, 0749.010.742, 0749.010.741
Instalatii Iasi - Instal Construct General Iasi - Depozitele de instalatii

Instal Construct General Iaşi - Depozitele de instalaţii

Showroom ICG: Iași, Șoseaua Arcu, nr. 8 (fosta sală de sport Voința)
Birouri consultanță/proiectare: Str. Vasile Lupu, nr. 142 A
Depozitul 1 distribuţie: Str. Grădinari, nr. 4-5
Depozitul 2 distribuţie: Str. Metalurgiei, nr. 8
Magazin vânzări: Str. Vasile Lupu, nr. 160 (Staţia tramvai din Cart. Metalurgie)

Instal Construct General Iasi - Facebook

Club ICG
Instal Construct General Iasi - Magazin Online Instalatii termice, sanitare, electrice

Instal Construct General Iasi - Bizoo


I.C.G. - importator de fitinguri si accesorii

ICG este importator de fitinguri si accesorii pentru instalatii termice, sanitare si de gaz de cea mai buna calitate (productie Germania, Italia, Grecia, Polonia, etc.)

Pentru dumneavoastra, clientii ICG, venim acum cu o Garantie Extinsa de 5 ANI, garantie acoperita de o polita de asigurare pe intreg teritoriul Romaniei, cu despagubiri in cazul defectelor pe timpul garantiei de până la 250.000 EURO.

DESPRE NOI

S.C. Instal Construct General S.R.L. Iaşi - Depozitele de instalaţii - suntem importatori şi distribuitori de echipamente profesionale şi instalaţii termice, instalaţii sanitare şi instalaţii gaz:

 • Centrale termice, boilere electrice şi termoelectrice
 • Cazane pe lemne, cu şi fără gazeificare
 • Fitinguri pentru instalaţii termice
 • Fitinguri şi componente instalaţii sanitare
 • Accesorii instalaţii electrice
 • Cabluri şi conductori
 • Corpuri de iluminat
 • Organe de asamblare
 • Seturi de fixare
 • Scule şi accesorii
 • Echipamente pentru protecţia muncii

NOU! Garanţie Extinsă de 6 ani pentru centralele termice SAUNIER DUVAL

Garanţie Extinsă pentru gama de centrale ARISTON Gal Evo

garantie extinsa 3+2 ani Ariston

Începând din 1 iunie 2017 am demarat acţiunea cu Garanţie Extinsă pentru centralele din noua gamă ARISTON Gal Evo (Clas Evo, Genus Evo, Clas Evo System, Genus Premium Evo, Genus Premium Evo System).

Pentru centralele din gama mai sus menţionată achiziţionate prin ICG Iaşi, clientul final va beneficia de o Garanţie Extinsă de 3 + 2 ani, garanţie completă, necondiţionată de revizii anuale suplimentare(de verificările legale AF/VTP). Garanţia Extinsă va fi susţinută de un Certificat de Garanţie special oferit de compania noastră la achiziţionarea centralei.

Garanţia Extinsă va fi dovedită CAT cu Certificatul special (înseriat), centrala fiind urmărită apoi prin timbrele speciale de intervenţie din noul certificat. Garanţia Extinsă nu va fi validată daca PIF-ul e facut înainte de 1.06.2013

Istoric ICG Iasi - Depozitele de instalatii

Istoric ICG Iasi

Firma Instal Construct General s-a deschis in luna August 2004, odata cu inaugurarea magazinului din Iasi, strada Vasile Lupu 160. Era un magazin mic, dar cu o strategie foarte bine stabilita. Principala noastra prioritate a fost si este atentia acordata calitatii si respectul fata de client.

Acordam mare atentie aspectelor mai sus mentionate, intrucat in anul deschiderii firmei am remarcat o lipsa de profesionalism pe piata instalatiilor din Romania. Pornind cu aceasta prioritate si cu personal bine instruit si pregatit am inceput munca de convingere, de castigare a increderii si de multumire a clientului.
Rodul prioritatii si a muncii noastre s-a vazut la 2 ani de la infiintare, in anul 2006, cand am inaugurat depozitul de distributie din Iasi, strada Gradinari 4-5; un depozit modern, nou construit si foarte important: bine aprovizionat. Astfel, am deschis o noua ramura de servicii in firma Instal Construct General si anume:distributia de echipamente termice, sanitare si a echipamentelor pentru instalatiile de gaz. Dupa alt an de activitate, in 2007 am demarat extinderea magazinului de vanzari, extindere si modernizare incheiata in toamna aceluiasi an. Astfel, am dublat suprafata magazinului existent, venind cu o varietate de produse si o expunere mult mai buna.

Mergand la departamentul de distributie, ramura care isi marea de la zi la zi aria de acoperire, numarul de parteneri si diversitatea echipamentelor,am stabilit in vara anului 2010, deschiderea celui de al doilea depozit de distributie. Astfel am creat cele mai bune conditii de distributie si vanzare cu stocuri generoase si foarte important:cu livrari imediate. In prezent asiguram saptamanal distributia si vanzarea catre partenerii companiei noastre din zona de Nord- Est din orasele (Radauti, Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Vatra Dornei, Husi, Vaslui, Negresti, Barlad, Tecuci, Focsani, Galati), cu planuri de extindere a parteneriatelor de distributie la nivel national.

In toamna aceluiasi an 2010, am inceput demersurile pentru infiintarea departamentului tehnic, ofertare si proiectare, iar in acelasi an am obtinut autorizatiile necesare pentru instalare/montaj, intretinere si service, realizare ce a dus in primavara anului 2011 la deschiderea sediului cu birourile departamentului tehnic din Iasi, strada Vasile Lupu, nr. 142A. Prin infiintarea acestui nou departament, am inaugurat al 4-lea punct de lucru, venind foarte aproape de beneficiarii de lucrari "la cheie". Astfel beneficiarii interesati de realizarea unei instalatii termice, sanitare, climatizare si a instalatiilor de gaz, sunt preluati de catre specialistii departamentului tehnic pentru consiliere si informare in stabilirea pachetelor cu echipamente si lucrari adecvate fiecarui proiect in parte. Important de mentionat faptul ca lucrarile facute prin firma noastra beneficiaza de garantie, de service in garantie, post garantie si foarte important: DE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE.

Dupa ani de munca intensa privind in spate eram multumiti de satisfactia clientilor nostri si de progresul realizat in firma, dar totodata remarcam faptul ca mai lipseste ceva din planul de servicii pe care la infiintare ne-am propus sa il punem la dispozitia clientului I.C.G. Ne lipsea un spatiu de expunere pentru prezentarea echipamentelor intr-un mod profesional, fapt pentru care in anul 2014 am demarat procedurile de amenajare si deschiderea unui nou punct de lucru, iar in luna Iunie 2015, am inaugurat al 5-lea punct de lucru I.C.G., un Show-Room de prezentare cu vanzare la cele mai inalte standarde, intr-o locatie din centru orasului Iasi, intr-o cladire cu un spatiu modern si o expunere cu adevarat profesionala. Un Show-Room care a primit multe aprecieri din partea partenerilor interni, dar mai ales din partea partenerilor externi, fapt pentru care credem ca am reusit lucru cel mai important pentru firma noastra: MULTUMIREA CLIENTULUI.

Cu aceasta prezentare am tinut sa punctam pe scurt fiecare etapa de crestere si dezvoltare din istoria I.C.G. (am pornit de la un magazin de 40mp, iar dupa 13 ani de servicii punem la dispozitia clientilor aproximativ 1100 mp, cu echipamente expuse), oferind solutii si servicii complete pentru realizarea instalatiilor de calitate. Pentru noi, din interiorul firmei a fost destul de incomod sa punctam aceste etape (nu vrem ca acest istoric cu aceasta prezentare sa fie perceputa ca lauda de sine), tot ce construim cu multa munca este rodul prioritatii principale din cadru firmei. Dezvoltam acest proiect, drept multumire pentru comunitatea unde ne-am format ca oameni si specialisti.

Proiecte dezvoltate in parteneriat:

 • Exclusiv Residence
 • Bucium Confort
 • Complex Rezidential Editurii
 • Arhondaric Pelerini ( Anexa ManastiriiHadambu)

Export de echipamente in:
-Germania si Franta

Solicitati cu incredere serviciile companiei noastre in urmatoarele locatii:

 • Show-room I.C.G. Vointa: Iasi,Soseaua Arcu, nr.8 (fosta sala de sport Vointa)
 • Birouri, Dep.Tehnic si Ofertare: Iasi, Str. Vasile Lupu, nr. 142A
 • Depozitul 1 de distributie: Iasi, Str. Gradinari, nr. 4-5
 • Depozitul 2 de distributie: Iasi, B-dul. Metalurgiei, nr. 8
 • Magazin vanzari: Iasi, Str. Vasile Lupu, nr. 160 (statia de tramvai din cartierul Metalurgie)

Tel: 0374 770 440; 0232 240 182;
Fax: 0374 770 439; 0232 240 182;
Mobil: 0752 166 736; 0740 139 867; 0740 138 314;
E-mail: office@instalconstructiasi.ro

Cu deosebita stima,
Director General,
Ec. Neculai Suculiuc

Promovăm calitatea, Dezvoltăm seriozitatea